Μια ενδιαφέρουσα ιστορία!

Ένας άνδρας περπατούσε μια μέρα στην παραλία.

Μπροστά του πρόσεξε έναν άλλον, πιο ηλικιωμένο ανδρα που μάζεψε έναν αστερία που είχε κολλήσει στην άμμο και τον ξαναπέταξε στη θαλασσα.

“Γιατί ασχολείσαι;”  τον ρώτησε.

“Η παραλία συνεχίζει για μίλια και υπάρχουν εκατοντάδες αστερίες σαν αυτόν που κολλάνε στην άμμο κάθε μέρα. Δεν μπορείς πραγματικά να αλλαξεις κάτι.”

Ο ηλικιωμένος άνδρας κοίταξε τον αστερία που είχε στα χέρια του και μετά τον πέταξε στην ασφάλεια της θάλασσας.

“Κι όμως! Μπορώ να κάνω τη διαφορά σε αυτόν εδώ!,”  απάντησε.

Καλώς ήλθατε!

Το Bright Minds είναι ένα σύγχρονο κέντρο διάγνωσης και θεραπείας διαταραχών του λόγου,
της κίνησης, μαθησιακών δυσκολιών καθώς και ψυχικών διαταραχών

Το Bright Minds είναι ένα σύγχρονο κέντρο διάγνωσης και θεραπείας διαταραχών του λόγου, της κίνησης, μαθησιακών δυσκολιών καθώς και ψυχικών διαταραχών. Η πολυετής ενασχόλησή μας στο χώρο της Λογοθεραπείας, της Ειδικής Αγωγής, της Εργοθεραπείας και Παιδοψυχολογικής Υποστήριξης, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε έναν φιλόξενο, ζεστό και σύγχρονο χώρο που αγκαλιάζει το παιδί και την οικογένεια παρέχοντας την κατάλληλη υποστήριξη για τη σωστή ανάπτυξή του. Το έργο μας εμπνέεται από την αγάπη μας για το παιδί και την πεποίθηση ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τυχόν δυσκολίες που παρουσιάζονται με γνώμονα την επιμονή, την ενθάρρυνση και τη σωστή καθοδήγηση.

Η ομάδα μας αποτελείται από κορυφαίους εξειδικευμένους επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στην παροχή θεραπευτικών υπηρεσιών. Στο Bright Minds χρησιμοποιούμε την πιο  σύγχρονη τεχνολογία και κορυφαίο εξοπλισμό που εξυπηρετεί τη λειτουργία του κέντρου μας. Διαθέτουμε την κατάλληλη υποδομή για την υπεύθυνη εφαρμογή εξατομικευμένων θεραπευτικών προγραμμάτων ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του ατόμου.

Ρόλος και φροντίδα μας είναι να παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεται το παιδί ώστε να καταφέρει να αξιοποιήσει πλήρως τις ικανότητές του. Τώρα μπορούμε μαζί να κάνουμε τη διαφορά, να δώσουμε μια νέα προοπτική τόσο στο παιδί, όσο και στην οικογένεια, μέσα από σύντομα και ορατά θεραπευτικά αποτελέσματα!